Kaks maakonna kooli suhtlevad ettevõtjatega

Silvi Lukjanov
, Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Üle-eestilisel ettevõtlusnädalal käivad kutsehariduskeskuse õppurid uudistamas karusnaha töötlemist ja mööblitööstur külastab kodukandi keskkooli.

Eile sõitis kümmekond Järvamaa kutsehariduskeskuse karusloomakasvatuse õppurit Tallinna külla pika ajalooga kasuka- ja kindatööstusele Linda (OÜ Lindante). Varem on ettevõtte juht Tarmo Kattago sõitnud loenguid pidama kutsehariduskeskusse, seekord oli praktiline õppepäev tema ettevõttes. «Näitame koos disaineriga, kuidas tehakse kasukaid ja teisi aksessuaare. Tutvustame, mis tööriistu selleks kasutada ja kuidas tekib disanimõte ning toimub värvide ja nahkade valimine,» selgitas ta.

Lisaks ettevõtja töö nägemisele saab peamiselt täiskasvanutest koosnev õpperühm mitut tööd ka proovida. Et karusloomakasvatuse õppepäeva kavandas Järvamaa kutsehariduskeskus üle-eestilise ettevõtlusnädala ajale, leidsid ettevõtlusnädala korraldajad, et see sobib ka neile. «Räägin seekord lisaks enda ettevõtjaks saamise loo ja jagan oma 23 ettevõtja-aasta jooksul saadud kogemusi,» ütles Kattago.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles