Märgakem aasta isa kandidaate

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Järva maavalitsus, Naiskodukaitse Järva ringkond, Kaitseliidu Järva malev  kuulutavad välja  Järvamaa aasta isa konkursi. Kandidaate väärika tiitliga tunnustamiseks saab esitada kuni 20. oktoobrini.

Maavanem Alo Aasma ütles, et eelmisel aastal algatatud tava sai head tagasisidet ja konkursile esitati kümme väga head kandidaati. «Loodan väga, et tänavu jõuab sõnum aasta isa konkursist veel rohkemate inimesteni ning komisjon, kes  peab tegema otsuse, on taaskord ülimalt keerulise, ent olgem ausad, siiski väga meeldiva olukorra ees,» lausus ta. «Soovime konkursiga  väärtustada tervet ja tugevat peret ning isa rolli peres.»

Kandidaate võivad üles seada nii üksikisikud, omavalitsused kui ka organisatsioonid ja ettevõtted ehk teisisõnu kõik, kes on märganud häid ning eeskujulikke Järvamaa isasid, keda tunnustada ja teistele eeskujuks tuua.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles