Kultuurikeskuse kohvik alustab uues kuues

Anne Põder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kohviku juhataja Kaupo Saarmann looda, et kultuurikeskuse uus, valgusküllane kohvik võidab peagi järvalaste südamed ja nad tulevad sinna igal ajal meelsasti.
Kohviku juhataja Kaupo Saarmann looda, et kultuurikeskuse uus, valgusküllane kohvik võidab peagi järvalaste südamed ja nad tulevad sinna igal ajal meelsasti. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Täna uksed avava Paide kultuurikeskuse kohviku uue rentniku soov on pakkuda toiduelamusi ning sõbralikku teenindust õdusas ja valgusküllases miljöös.

Kohviku juhataja Kaupo Saarmanni selgitusel on avamine edasi nihkunud, sest ruumide sisustamine uue mööbliga ning kööki tehnika soetamine pole päris nii, et tellin ja kohe on. «Tarneajad on pikad ja asjade kättesaamine ei sõltu meist,» lausus ta. «Söögisaalis laudade ääres olevad toolid jõudsid alles täna ja palju asju on veel praegusekski tulemata.»

Seega saab kohviku sisekujundus lähiajal kindlasti lisa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles