Balletistuudio hakkab unistusi täitma

Birgit Itse
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Näidistundi kogunenud tüdrukud harjutavad endise baleriini Sanna Kondase juhendusel baleriinide kõndi ja kehahoidu.
Näidistundi kogunenud tüdrukud harjutavad endise baleriini Sanna Kondase juhendusel baleriinide kõndi ja kehahoidu. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Järvamaa laste unistus baleriinina graatsiliselt üle lava liuelda muutus tõesemaks pühapäeval, kui tööd alustas Paide balletistuudio.

Paide linnapea Siret Pihelgas tunnistas, et nende väikeste tüdrukute hulgas, kes kunagi unistasid baleriini kaharast seelikust ja graatsilisusest, oli ka tema ja kõik tema sõbrannad. Avar valge tantsusaal koos juhendajate Sanna Kondase ja Merike Ivanoviga on Pihelga meelest kõikidele Järvamaa lastele hea võimalus oma unistusele samm lähemale astuda.

Eesti Rahvusballeti ja Paide kultuurikeskuse koostöös alustanud balletistuudio näidistundi oli tulnud paarkümmend tüdrukut koos vanematega. Nagu ikka, oli mõni julgem, mõni häbelikum ja tegid esialgu kaasa emme-issi vahetus läheduses. Mõne tüdruku vaprusepisaraid sai pühkida ka endine baleriin Sanna Kondas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles