Vähekindlustatud võivad saada sporditoetust

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Valio ja lastekaitse liit algatasid ühiselt Liblikaefekti heategevuskampaania, mille eesmärk on toetada vähekindlustatud laste spordiharidust. 2017. aasta toetusele on aega kandideerida laupäevani.

Valio turundus- ja tootearendusdirektori Krista Kalbini andmetel on Liblikaefekti stipendiumile laekunud arvukalt ankeete üle Eesti. «Meile on saadetud kümneid ja kümneid lugusid Eesti laste spordirõõmu kohta,» ütles ta. «Seni on kõige rohkem taotlusi laekunud lapse jalgpalli-, aga ka näiteks hoki-, ratsaspordi-, iluvõimlemis- või võistlustantsu treeningute toetuseks.»

Kalbin ütles, et regulaarne sportimine on täisväärtusliku elu tähtis osa mistahes vanuses, kuid just lapseeas luuakse eeldused selleks, et sportlikku eluviisi osataks väärtustada kogu elu. «Olles lapsevanemana kursis treeningute suhteliselt krõbeda hinnaga, soovime koostöös lastekaitse liiduga toetada just neid peresid, kellel puudub raha lastele sporditreeningute võimaldamiseks,» selgitas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles