Puud hakkavad helendama

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: ANTS LIIGUS PÄRNU POSTIMEES

Koole, lasteaedu, noortekeskusi ning kõiki teisi ettevõtteid ja organisatsioone kutsutakse tegema järgmisel esmaspäeval  helkuripuid.

Türi noortekeskuse juht ja Tre Radio esindaja Sulo Särkineni selgitusel on tänavu koolid, lasteaiad, noortekeskused ning teised ettevõtted ja organisatsioonid oodatud tegema 17. oktoobril oma ettevõtte, kooli, noortekeskuse juurde helkuripuud, millelt saavad helkuri võtta kõik need, kellel on see puudu või kadunud. «Helkuripuu tegemisega on soov eelkõige teadvustada ja meelde tuletada, et pime aeg on saabumas ja kõige odavam elukindlustus sel ajal liikudes on helkur. Veel parem on neoonvärvi helkurvest,» täpsustas ta.

Särkineni teada on ettepanekuga liitunud Järva maavalitsus, Türi noortekeskus, Pärnu linn ja Rapla vald. «Ootame ohtralt liitujaid, et katta kogu Eestimaa helkuripuudega. Et teave paremini leviks, palume helkuripuudest teha  pilt ning see koos asukohaga saata aadressil sulo.sarkinen@tyri.ee või Facebookis Sulo Särkinen lehele,» selgitas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles