Tantsivad poisid ajasid publiku tagajalgadele

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Eile õhtul Paide kultuurikeskuses olnud festivali «Koolitants 2011» maakondlikus eelvoorus pälvis enim ovatsioone kaks poistetruppi (Paide Jump team «Eesti mees on tantsulõvi» ja PG 10R poisid «Jussike ja 8 sõpra»). Oma kavu esitas 23 laste- ja noortetruppi.


Vaatamata tavapärast kallimale piletihinnale oli kultuurikeskusesse tantsude ajaks kogunenud suur hulk publikut. Huvilisi oli lausa niivõrd palju, et istekohtade puudusel läksid käiku ka trepid ja vahekäigud.
Žüriisse kuulunud Marko Kiigajaani üllatas eriti mudilaste tantsude kõrge tase. Kaashindaja Anu Vask tunnustas omakorda vanemaid poisse esinemisjulguse eest.

Juhendajatest pälvisid eripreemiad Paide mudilaste juhendaja Sirle Kõrm, Hotspordi Fuse rühma treener Jaanika Aasa ja Ülle Vaas Järva-Jaanist. Haribo eripreemia vääriliseks tunnistati Anghyfiaith tantsuga «Estron Gwyrdd» (7-9 klass vabatants), Tinkerbelli «Aardejaht» (1-3 klass lastetants) ja Hotspordi Fuse «Sümpaatia» (10-12 klass estraaditants). Mentose tänavatantsupreemia läks Paide Jump teamile (7-9 klass tänavatants).
Kohalikke tantsupäevi on kokku 14. Lõppvooru pääsenud saavad selgeks peale maakondlike eelvoorude lõppemist. (JT)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles