Kaks meest, kolm pilti ja neli auhinda

Birgit Itse
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
2016. aasta kevadel Kõrvemaa metsades toimunud Vereta jahil tabatud väike tüll ja sääsk tõid fotograafile eripreemia.
2016. aasta kevadel Kõrvemaa metsades toimunud Vereta jahil tabatud väike tüll ja sääsk tõid fotograafile eripreemia. Foto: Ingmar Muusikus

Kevadel Kõrvemaa metsades peetud loodusfotovõistlusel Vereta Jaht osalenud Ingmar Muusikus ja Tarmo Mikussaar said kahe peale kolme pildi eest neli preemiat.

Järjekorras 19ndat Vereta Jahti peeti 20.–22. mail Põhja-Kõrvemaal Simisalus, kus metsades-rabades-lagendikel müttas 33 fotograafi. Järvamaa looduspiltnikud Ingmar Muusikus ja Tarmo Mikussaar tunnistasid, et neil oli teatav kodupaiga eelis, päris võõrasse kohta minnes tulnuks rohkem õnnele loota.

Muusikus selgitas, et ujuvvarje, millest ta 23. mai õhtul sääski jahtivat väikest tülli pildistas, oli tal valminud nädalaid varem. «Linavästrikud olid jõudnud sinna pesagi ehitada, aga mune veel polnud,» täpsustas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles