Kutsehariduskeskus hakkab müüma värsket kala

Silvi Lukjanov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Järvamaa kutsehariduskeskuse vesiviljeluse õppe- ja katsebaasi praktikajuhendaja Veiko Vahesalu ütleb, et ühed «õppevahendid», täpsemalt tuurakalad on kasvanud nii suureks, et alates järgmisest nädalast hakkab keskus neid müüma.
Järvamaa kutsehariduskeskuse vesiviljeluse õppe- ja katsebaasi praktikajuhendaja Veiko Vahesalu ütleb, et ühed «õppevahendid», täpsemalt tuurakalad on kasvanud nii suureks, et alates järgmisest nädalast hakkab keskus neid müüma. Foto: Kristo Kivisoo / Järva Teataja

Eelmise aasta augustis ostis Järvamaa kutsehariduskeskus vesiviljeluse õppe- ja katsebaasi ehk rahvasuus tuntud kalakasvatusse üle 1800 noortuura, kellest on nüüdseks kasvanud paarikilosed kalad, keda  kutsehariduskeskus kavatseb müüma hakata.

Järvamaa kutsehariduskeskuse vesiviljeluse õppe- ja katsebaasi praktikajuhendaja Veiko Vahesalu ütles, et nende ühed «õppevahendid», täpsemalt Vene ja Siberi tuurad on kasvanud nii suureks, et järgmisest nädalast hakkavad nad neid müüma.

Eelmise aasta augustis 65grammistena Säreverre ostetud tuurad koorusid Varbla kalakasvanduses eelmise aasta märtsis. «Tulin 15. augustil koos nendega siia kalakasvatusse tööle. Minu silme all on nad basseinides nagu spaas õppeosana elu nautides kasvanud ja on nüüd ühe-kahekilostena parasjagu müügikõlblikud,» selgitas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles