Võrkpalliklubi alustas hooaega kaotusega

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Credit24 meistriliiga hooaja avamängu pidas Järvamaa võrkpalliklubi laupäeval Tallinnas Audentese spordihoones Selveri vastu. Selver võitis 3 : 0 (geimid 25 : 23, 25 : 14, 25 : 17).

Järvamaa võrkpalliklubi peatreener Laimons Raudsepp ütles, et mängust eelmise aasta meistriga nad kaotusele vaatamata häbiga platsilt ära ei tulnud. «Meie meeskond näitas oma sisu ja tahet, kuid kokkuvõttes tulid esile vastasvõistkonna tugevused,» selgitas ta. «Rünnaku protsendilt jäime alla, kuid pallingu vastuvõtt polnud kõige hullem, väga rahul olen libero Johan Vahteri tööga. Eks Selver peagi tugev olema, sest kahe nädala pärast alustavad nad Eesti esindusvõistkonnana Euroopa meistrite liiga mänge.»

Raudsepp lisas, et parema tulemuse saavutamist võis mõjutada ka mängueelne ärevus. «Pean siin silmas mängijaid, näiteks Martin Lukkat, kellele see oli esimene kokkupuude meistriliigaga,» lausus ta. «Kindlasti ei suutnud parimal moel oma kohta leida meie leedukast tugevus Linas Petravicius.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles