Linnameeskonna lõpptulemiks jääb viies või kuues koht

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paide linnameeskond alistas viimases mängus Nõmme Kalju 2 : 0, kuid vastaste neljandat kohta linnameeskonnal tänavu enam püüda ei õnnestu.
Paide linnameeskond alistas viimases mängus Nõmme Kalju 2 : 0, kuid vastaste neljandat kohta linnameeskonnal tänavu enam püüda ei õnnestu. Foto: Kuido Saarpuu

Laupäeval võitis Paide linnameeskond kodustaadionil Nõmme JK Kaljut 2 : 0. Vaatamata heale mängule meeskond tänavu viiendast või kuuendast kohast kõrgemale ei tõuse.

Paide linnameeskonna tegevjuht Jaanus Pruuli hinnangul tegi meeskond ühe hooaja parima mängu ja selle tasu oli aasta kaalukaim võit, sest Kalju oli enne Paidesse sõitu kindlalt tiitlikonkurentsis. «Kui Levadia välja arvata, siis ei ole vastastel õnnestunud Paide 5-3-2 mänguskeemi lahti harutada ja sellega jäi laupäeval hätta ka Nõmme Kalju. 17aastase Ander Ott Valge avavärav 28. minutil oli mängupilti arvestades igati teenitud, veerandtund varem oli Mark Oliver Roosnupp tabanud Kalju väravaposti,» selgitas ta.

Kuigi teisel poolajal tõid nõmmekad rünnakut tugevdama Tarmo Neemelo, suutis Paide Pruuli hinnangul ka surve all korralikult jätkata ning Mark Oliver Roosnupp lõi meisterliku rünnaku lõpetuseks 2 : 0. «Enne seda oli Jüri Jevdokimov jätnud realiseerimata 1:1 võimaluse, kus veidi nõrgaks jäänud löögile sai Vitali Teleš näpud vahele. Seega võinuks Paide aegade kolmas võit Kalju üle olla suuremgi,» ütles ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles