Romuks rallitakse ka kaubikuid

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Romuringil ei too edu üksnes tugev ja eriettevalmistuse saanud masin. Ülioluline on õnnefaktor: kui masin esimesel ringil ikka rehvihunniku otsa kinni puksitakse, siis pole päeva kokkuvõttes head tulemust oodata.
Romuringil ei too edu üksnes tugev ja eriettevalmistuse saanud masin. Ülioluline on õnnefaktor: kui masin esimesel ringil ikka rehvihunniku otsa kinni puksitakse, siis pole päeva kokkuvõttes head tulemust oodata. Foto: Kuido Saarpuu/Järva Teataja

Laupäeval Türil endise metsakombinaadi maa-alal aset leidnud romuautode kestussõidust ehk romuringist võttis osa üle 80 masina, hulljulge mehe ja naise. Järgmiseks aastaks plaanivad korraldajad teha kaubikute ralli.

Ettevõtmise üks korraldaja, Meeme Juhkam, tunnistas, et rohkem kui 70 mees- ja 13 naisvõistlejaga oli Türi ettevõtmine Eesti suurim ja ühtlasi hooaja viimane. «Korralduslikult oli kõik nii nagu pidi: esimene sõit oli pärast kella 11 ja viimane sai läbi kella 18ks. Autasustamisegi saime valges ära teha,» lausus ta. «Ilmgi oli sellise oktoobri ürituse kohta päris hea.»

Meestest tuli esimeseks Jasper Ehamäe, kes kogus päeva jooksul 82 ringi. Juhkam mäletas, et Kesk-Eesti romuringide ajaloo jooksul (kokku on neid olnud viis) ei olnud see Ehamäele esimene võit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles