Keskerakondlased ei toeta Ambla valla osalist liitmist Tapaga

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Hiljuti kogunenud Keskerakonna Lääne-Virumaa piirkonna juhatus arutas muude küsimuste hulgas plaani ühendada osa Ambla valla alevikke ja külasid Tapa vallaga ning otsustas seda mitte toetada.

Kohalike keskerakondlaste hinnangul ei too Ambla valla poolitamine ning sealsete külade Tapa vallaga ühinemine kaasa positiivset sotsiaalset ja majanduslikku arengut ega majanduslikku tulu just Tapa valla seisukohast lähtudes.

Lääne-Viru keskerakondlaste juht Siret Kotka selgitusel arvestas piirkonna juhatus Tapa osakonna seisukohti ning jõudis arutelu käigus järeldusele, et Ambla valla poolitamise ning Tapa vallaga liitmise plaan ei too Tapale kaasa positiivseid arenguid. «Vastupidi, see samm oleks Tapa vallale selgelt negatiivse märgiga ning meie hinnangul ei saa haldusreformi teha nii, et selle tagajärjel elu valdades veelgi viletsamaks läheks,» lausus ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles