Hiite kuvavõistluse peaauhind on 1300 eurot

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Margus Ansu

Kuu lõpuni – kuni 31. oktoobrini on võimalik osaleda hiite kuvavõistlusel, mille peaauhind on 1300 eurot. Võistluse teema on looduslikud (mitte ehitatud-rajatud) pühapaigad: hiied ja pühad mäed, veekogud, puud, kivid jm paigad, kus juba meie esivanemad käisid palvetamas, ravimas, ande jätmas ja muid kombetalitusi täitmas. Oodatud on ka mujal maailmas tehtud ülesvõtted.

 

Kõik võistlusel osalevad pildid kandideerivad 1300 euro suurusele peaauhinnale. Lisaks jagatakse välja hõimurahvaste auhind (300 eurot), kuni 16aastaste auhind (200 eurot) ning hulk eriauhindu, mille võitjaid ootavad kultuurisündmuste, kursuste ja turismitalude külastuse pääsmed, kirjandus ja palju muud põnevat.

Tänavuse,  üheksanda rahvusvahelise hiite fotovõistluse võitjate autasustamine on 3. detsembril Tartus Eesti Rahva Muuseumis.

Võistlust korraldavad Hiite Maja SA, Maavalla Koda ning Tartu Ülikooli looduslike pühapaikade keskus. Kuvavõistluse patroon on Eesti Rahva Muuseumi direktor Tõnis Lukas.

Võistluse eeskiri, lisateavet ja fotode üleslaadimine:

http://www.maavald.ee/kuvavoistlused/h

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles