Vähenenud töövõimega inimesed viib teabepäevale buss

Silvi Lukjanov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustratiivne
Foto on illustratiivne Foto: Erakogu

Vähenenud töövõimega inimestele 2. novembril korraldatavale töövõimereformi teabepäevale sõidutakse Järvamaalt Tallinna kuni poolsada inimest, neist kümme kohta on ratastooliga inimeste tarvis.

Töötukassa Järva osakonna juhataja Eha Tasang sõnas, et töövõime hindamise teabepäeval saab vastused kõigile küsimustele alates töövõime hindamisest ja -toetusest, sotsiaalkindlustusameti teenustest ning lõpetades puude raskusastme hindamisega. Järvamaa huvilistel on võimalus sõita sinna bussiga. «Infopäev Järvamaa inimeste osalusel on 2. novembril, igast linnast sõidab sinna ja tagasi buss kuni 50 inimesega, sealhulgas on vähemalt kümme kohta ratastooliga inimestele,» täpsustas ta.

Tasang lisas, et keskkontor saadab töötukassas registreeritud vähenenud töövõimega klientidele ürituse kohta teavet e-kirjaga ja kell 8.45 Paidest Keskväljak 14 juurest väljuvale bussile tulekust tasub töötukassasse ette teada anda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles