Edukamad ettevõtjad hakkavad edendama väiksemaid

Silvi Lukjanov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustratiivne
Foto on illustratiivne Foto: Erakogu

Mitmete ettevõtlusorganisatsioonide ning riigiasutuste esindajad toetavad ettevõtluskonto loomist, millega toetakse aruandluse vabalt väikeettevõtjaid, kelle tulu ei ületa 25 000 eurot aastas.

Mitmete ettevõtlusorganisatsioonide ning riigiasutuste esindajad kohtusid rahandusminister Sven Sesteriga, et arutada loodava ettevõtluskonto kontseptsiooni. "Ettepanek luua mikroettevõtlust soodustav bürokraatiavaba ettevõtluskonto sai vaid positiivset tagasisidet ning rahandusministeerium jätkab koostööpartnerite ettepanekuid arvestades tööd ettevõtluskonto kontseptsiooniga," lisas minister.

Ettevõtluskonto on mõeldud eeskätt neile, kes täna teistele inimestele oma teenuseid või kaupu pakuvad ning kellel ei ole suuri kulusid töövahenditele. Samuti neile ettevõtjatele, kelle tulud ettevõtlusest on pigem väikesed ja seetõttu kulud raamatupidamisele ei tasuks ära. Ettevõtluskonto annab lihtsa võimaluse olla aus maksumaksja, kuna puudub bürokraatia ja maksukoormus on madalam.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles