Esiliigas pannakse korvpallid põrkama

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Lähipäevil astuvad esiliigavõistkonnad Eesti korvpalli-meistrivõistluste tulle. Uut hooaega on valmis alustama nii mullune võitja Paide Viking Window kui ka Ambla spordiklubi meeskond.

Ambla SK üks eestvedajatest, Aravete spordi- ja tervisekeskuse juhataja Leo Matikainen kinnitas, et meeskonna põhituumik on peaaegu sama mis eelmisel hooajal. «Sel hooajal pole meeskonnaga veel liitunud Rauno Tikko, Elari Jõendi ja Mario Hamburg. Ainus uus mängija on Martin Tõrv, kes paar eelmist hooaega mängis Tallinna Kossuliigas. Treeneripingil jätkab Heino Rebane,» lausus ta.

Kui eelmise hooaja lõpetas Ambla SK seitsmenda kohaga, siis sellel hooajal plaanib meeskond kohta parandada. «Raske on, sest esiliiga tase on paranenud ja ühtlustunud,» ütles Matikainen. «Meie edu võti on kaua kokku mänginud meeskond, kogemustega treener ja väga toetav kodumängude õhkkond, mille loovad fännid ja Femme tantsutüdrukud. Raskuseks on töökohustuste ja kaitseväeteenistuse sobitamine mängudega.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles