Ambla ettevõtja teeb ettevalmistusi uute elanike tulekuks

Birgit Itse
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kinnisvaraarendused, kus inimesel on võimalik osta valmis taristuga elamukrunt ja endale meelepärane maja püsti panna, on suurlinnadest kaugemal pigem haruldased. Ambla valla elaniku eestvõttel ja vallavalitsuse korraldusel on algatatud detailplaneering ligi 2,4 hektari suuruse ala elamukruntideks jagamiseks.

Ambla valla koduleheküljelt on lugeda, et Ambla Kooli 1 kinnisasjale ja sellega piirnevale alale koostatava detailplaneeringu eesmärk on kavandada kinnisasja ehituskruntideks jagamine ning määrata nende kruntide ehitusõigus ja kruntide sihtotstarbelise kasutuse tingimused.

Ambla vallavolikogu esimees Harri Lepamets täpsustas, et kinnistu asub Pärnu–Rakvere maantee ääres Ambla koolimaja ja Aasa tänava vahel. «Uued elamud sobiksid sinna hästi, need oleksid justkui täiendus või pikendus praegustele Aasa tänava eramutele,» ütles ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles