Liverpooli fännide hümn andis võimsa elamuse

Anne Põder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paidest Liverpooli sõitnud 20liikmeline seltskond sai Anfieldi staadionil nautida jalgpallilahingut, kus tegid kaasa sellised maailmakuulsad jalgpallurid nagu Zlatan Ibrahimovic, Wayne Rooney, Philippe Coutinho ja paljud teised. Vaade staadionile oli sedavõrd hea, et kogu tegevus oli kui peopeal ja emotsioonid vahetud.
Paidest Liverpooli sõitnud 20liikmeline seltskond sai Anfieldi staadionil nautida jalgpallilahingut, kus tegid kaasa sellised maailmakuulsad jalgpallurid nagu Zlatan Ibrahimovic, Wayne Rooney, Philippe Coutinho ja paljud teised. Vaade staadionile oli sedavõrd hea, et kogu tegevus oli kui peopeal ja emotsioonid vahetud. Foto: Erakogu

Esmaspäeval oli Paide gümnaasiumi viienda klassi poiss Rait Kohk tunnistajaks, kuidas täismüüdud Liverpooli suur Anfieldi staadion rõkkas jalgpallifännide laulust. Ta nägi oma silmaga mängimas legendaarset Zlatan Ibrahimovici, Wayne Rooneyt ja Philippe Coutinhod ning istus tribüünil eestlasest jalgpallikuulsuse Ragnar Klavani külalisena.

Pole kahtlustki, et selline elamus paneb noore jalgpalluri edaspidi treeningutes veelgi innukamalt kaasa tegema, sest soov saada professionaalseks jalgpalluriks ei tundugi enam nii võimatu. Rait teab, et ka Ragnar Klavan, kelle mängu ta Liverpooli vaatama sõitis, alustas oma jalgpallurikarjääri väikelinnast Viljandist ja murdis välja Inglismaa Premier liiga ühte parimasse klubisse.

Päev enne ajaloolist kohtumist Klavani koduklubi Liverpool FC ja Manchester United FC vahel, oli Raidil võimalus kohtuda ka Klavaniga. «Tegelikult olen ma teda varem ka näinud,» tunnistas Rait.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles