Katse: konfiskeeritud sõidukid kujutavad endast midagi autolaadset

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Järva maasekretär Rainer Eidemiller tutvustab maavalitsuse hoovis seisvaid autosid, millega on varem ringi sõitnud roolijoodikud.
Järva maasekretär Rainer Eidemiller tutvustab maavalitsuse hoovis seisvaid autosid, millega on varem ringi sõitnud roolijoodikud. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Sel sügisel jõudis Järva maavalitsuse tagahoovi neli sõiduautot ja üks mopeed. Järva Teataja katse näitas, et neid masinaid töökorras kahe- või neljarattalisteks pidada on liiga optimistlik.

Sellises mahus konfiskeeritud vara müügiga ei ole Järva maavalitsus pidanud sellel aastal tegelema. Küll on aga maasekretär Rainer Eidemilleri kinnitusel maavalitsus müünud ühe konfiskeeritud mopeedi ja ühe kinnistu.

«Nende masinate puhul on tegu korduva juhtimisõiguseta mootorsõiduki juhtimisega, paaril juhul lisaks alkoholijoobes juhtimisega, ühel juhul olulise kiirusületuse ja politseiniku märguannete eiramisega. Kõik neli autot ja mopeed on meile tulnud enam-vähem samal ajal ehk sügisel,» ütles Eidemiller.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles