Laupäevase Järva Teataja tutvustus

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Järva Teataja

Laupäevane Järva Teataja kirjutab:

* Märkimisväärne hulk järvalastest on viimase nelja aasta jooksul saanud juba kolmanda perearsti. Mitte rahulolematusest arsti töö vastu, vaid arsti töölt lahkumise tõttu.
 
* Esmaspäeval oli Paide gümnaasiumi viienda klassi poiss Rait Kohk tunnistajaks, kuidas täismüüdud Liverpooli suur Anfieldi staadion rõkkas jalgpallifännide laulust. Ta nägi oma silmaga mängimas legendaarset Zlatan Ibrahimovici, Wayne Rooneyt ja Philippe Coutinhod ning istus tribüünil eestlasest jalgpallikuulsuse Ragnar Klavani külalisena.
 
* Koolinoorte ühepäevases ettevõtluslaagris sündis hulga ideid elust enesest nagu isekerkiv prilllaud ja soojendatavad saapad. Parimaks hinnati mobiilide laadimiskarbi mõte.
 
* Sel sügisel jõudis Järva maavalitsuse tagahoovi neli konfiskeeritud sõiduautot ja üks mopeed. Järva Teataja katse näitas, et neid masinaid töökorras kahe- või neljarattalisteks pidada on liiga optimistlik. 
 
* Pole just tavaline, et üks porgand kaalub pärast pealsete eemaldamist peaaegu poolteist kilo ja sellest saab söönuks terve pere. Aravetel asuvas Palmiste talus just niimoodi juhtus.
 
* Järvamaa parima noore õpetaja tiitli saanud Ambla lasteaed-põhikooli kehalise kasvatuse õpetajale Taavi Ojaniidule tuli tiitel väga suure üllatusena, sest ehkki ta armastab oma tööd, teab ta, et suudaks seda teha veelgi paremini.
 
* Statistikaameti andmetel on Eestis lahutuste arv kasvanud. Enamasti on lahkuminek ühele poolele ootamatu, võrdsustudes sisuliselt maha jätmisega isegi siis, kui pole kedagi kolmandat.  
Üle poolte lahutavatest abielupaaridest peab tegelema ka alaealiste laste, enamasti kuni 8aastaste hooldusküsimustega. Enamik lahutusi kulgeb rahulikult, kuid 15 protsendil juhtudest muutub protsess inetuks. 
 
* Ükskõik, kas jalgratas on üheksa kuud kestnud viletsate ilmadega olnud kasutuses või mitte, ikka tuleb ta sügisel viia rattaspetsialisti juurde läbivaatusele ja ka omaniku abikäsi pole liiast.
 

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles