Järvamaa keskerakondlased esitasid esimeheks Ratase

Silvi Lukjanov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jüri Ratas
Jüri Ratas Foto: Erakogu.

Keskerakonna Järvamaa piirkonna juhatuse koosolekul otsustati ühehäälselt toetada Keskerakonna esimehe kandidaadina Jüri Ratast. 

“Jüri Ratas on end tõestanud tasakaaluka ja hooliva poliitikuna, kellel on nii ühiskonnas kui ka Keskerakonnas laiapõhjaline toetus. Jüri on väärikas kandidaat, kes suudab Eesti suurima erakonna jaoks olla ühendaja ning viia meid tugevana vastu järgmisel sügisel toimuvatele kohalikele valimistele,” ütles Järvamaa piirkonna juht Kersti Sarapuu. 

Juhatusse esitati Järvamaalt peasekretäri kohusetäitja Jaak Aab; Tallinna abilinnapead Taavi Aas ja Eha Võrk; Riigikogu liikmed Enn Eesmaa, Jaanus Karilaid, Aadu Must, Anneli Ott, Kadri Simson ja Mailis Reps; Pirita linnaosavanem Tõnis Mölder ja Keskerakonna Ida-Virumaa piirkonna juht Eevi Paasmäe.

Aukohtu esimehe kandidaadiks esitati Kalle Klandorf, revisjonikomisjoni liikmekandidaatideks Peeter Saldre, Anton Stalnuhhin, Olev Raju, Lauri Laats ja Ago Kokser. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles