Tudeng korraldab koolitööna heategevuslikku laata

Silvi Lukjanov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Riided
Riided Foto: Erakogu

Sotsiaaltöö erialal õppiv Hele Annikov kogub koos teiste vabatahtlikega kasutataud riideid ja jalanõusid, et need heategevuslikul laadal abivajajatele jagada.

Paide Madala läve keskuses töötav Hele Annikov sõnas, et Lääne-Viru rakenduskõrgkoolis sotsiaaltöö eriala kolmanda kursuse tundegina on tal koolitööna vaja läbida vabatahliku praktika. Seda võis teha kas vabatahtlikuna mõne ettevõtmise juures või ise üritust korraldades. „Otsustasin ise korraldada heategevuslaada, kuhu nüüd oktoobris kogumegi kasutatud riideid ja jalanõusid, mis novembris toimuval laadapäeval abivajajatele jagame,“ sõnas ta.

Majanduslikes raskustes inimestele, eeskätt lastega peredele kogutavaid asju on naise sõnutsi toodud juba väga palju, kuid kuni 28. oktoobrini võetakse vastu kõik, mis tuua soovitakse. Eriti oodatud on jalanõud- saapad, vabaaja jalanõud, trennijalanõud ja muud ning üleriided - joped, mantlid, suusapüksid, kombed ja muud.  „Ainus tingimus on, et riided ja jalanõud on puhtad ning terved,“  sõnas Annikov.

Kel soovi heateona riideid  ära anda, saavad Hele Annikoviga ühendust telefonil  56341443 või suhtlusvõrgustiku Facebook vahendusel. „Riideid võib ka tuua ka aadressile Aiavilja 13 Paide Madala läve keskus, mis asub Paide Sotsiaaltöökeskusega ühes majas,“ täpsustas ta.

Sotsiaaltöökeskus on avatud  E-R kella 9st 14ni või leppida riiete toomine kokku telefonil 38 50 639.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles