Kratila ootab marakratte hullama

Anne Põder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Laste kilked, naer ja rõõmuhõisked kinnitasid pühapäeval, et Paidesse on kindlasti veel üht toredat mängutuba vaja. Eriti sellist, kus on suur ronila. Kratilasse unustasid mudilased end avamispäeval mitmeks tunniks ja lubasid mõni teine päev kindlasti tagasi tulla.

Paidelane Angela Sotnik oli Kratila avamispeole tulnud viieaastase poja Marteniga ja talle jäi kohast väga hea mulje. «Siin on ilus, puhas ja lapsele palju põnevaid mänge,» lausus ta. «Poisi vaieldamatu lemmik on ronila koos kõigi liumägede ja pallimerega. Muud mänguasjad olid ka huvitavad ja ta tegi nendega meelsasti tutvust.»

Seni on Sotnik poega mängima viinud põhiliselt suuremate linnade mängutubadesse. Nüüd tundis ta heameelt, et samasugune koht on ka kodulinnas. «Paides on küll teisi mängutubasid, kuid lapsed tüdinevad ju ühest ja samast ruttu ära,» põhjendas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles