Järvamaa keskerakondlased toetavad Savisaare asemel Ratast

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Keskerakonna Järvamaa piirkonna juhatus otsustas koosolekul toetada ühel häälel Keskerakonna esimehe kandidaadina Jüri Ratast. Aasta tagasi toetasid nad Edgar Savisaart.

Keskerakonna Järvamaa piirkonna juht Kersti Sarapuu ütles, et Jüri Ratas on end näidanud tasakaaluka ja hooliva poliitikuna, kellel on nii ühiskonnas kui ka Keskerakonnas üldine toetus. «Jüri on väärikas kandidaat, kes suudab Eesti suurima erakonna jaoks olla ühendaja ning viia meid tugevana vastu järgmisel sügisel toimuvatele kohalikele valimistele,» lisas ta.

Järvalaste erakonna juhatuse liikme kandidaadid on peasekretäri kohusetäitja Jaak Aab, Tallinna abilinnapead Taavi Aas ja Eha Võrk, riigikogu liikmed Enn Eesmaa, Jaanus Karilaid, Aadu Must, Anneli Ott, Kadri Simson ja Mailis Reps, Pirita linnaosavanem Tõnis Mölder ja Keskerakonna Ida-Virumaa piirkonna juht Eevi Paasmäe.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles