Neljapäevase Järva Teataja tutvustus

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Järva Teataja

Neljapäevane Järva Teataja kirjutab:

* Türi valla esimese kaasava eelarve raha jagamise hääletusel võidutses Kabala rahvas, kes näitas suurt ühtsust ja hakkab kevadel ehitama külla madalaseiklusrada. Hääletusel teiseks jäänud türilased saavad Tolli metsas kettagolfiraja.
 
* Inimesed kaotavad või unustavad asju tihti. Enamasti lööb hooletu omanik käega arvates, et eseme tagasisaamine on lootusetu ettevõtmine. Tegelikult jõuab suurem osa kaotatud esemeid kindlasse kohta ja jääb omanikku ootama.
 
* Imaveres asuvat Eesti piimandusmuuseumi ootavad ees uued ajad: seni maaeluministeeriumi hallata olnud mäluasutusel tuleb edasi minna sihtasutusena. Majas tehtavat see ei mõjuta ja Eesti piimanduse ajaloo kohta jagatakse Imaveres teavet ka pärast 2018. aastat.
 
* Kätepesuga on võimalik ära hoida põhiliselt kaht liiki haigusi: soole-, bakter- ja viirusnakkusi ning ülemiste hingamisteede viirusnakkusi.
 
* Laupäeval tähistab Sirje Graubergi laste laulu- ja mänguring 30. tegevusaasta täitumist ning ootab oma praeguseid ja endisi õpilasi peole. Grauberg meenutas, et mõte lastega tegelema hakata tuli talle omal ajal Paide MEKi tööle asudes. «Esimene sihtrühm oli MEKi töötajate lapsed, kellega hakkasime laulmas ja mängimas käima toonases Paide pioneeride majas,» lausus ta.
 
* Septembrist alates agaralt harjutavas Järvamaa Matimeeste treeningrühmas annavad nii  arvukuselt kui ka tugevuselt tooni Koeru ja Rakke noore
 

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles