EAS asub koolitama maakondlikke arendusspetsialiste

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Ettevõtluse Arendamise Sihtasutus (EAS) koostöös Avaliku Halduse Arengukeskuse OÜ-ga kutsub kohalike omavalitsuste, maavalitsuste, maakondlike omavalitsusliitude ja maakondlike arenduskeskuste arendusspetsialiste osalema arenguprogrammis, mille sihiks on käimasoleva haldusreformi raames toetada neid kohaliku ettevõtluse ja tööhõive edendamisel.

 

Tulevikus oodatakse kohalikul tasandil rohkem ettevõtluse ja tööhõive teemadega tegelemist, samuti saab järjest olulisem olema omavalitsusüksuste omavaheline koostöö. Koolitusprogrammis on erinevate asutuste arendustöötajatel hea võimalus koos õppida ja piirkonna arengut kavandada.

EASi regionaalarengu keskuse direktori Monica Hankovi sõnul oodatakse arenguprogrammi kandideerima arendusnõunikke, konsultante ja teisi spetsialiste, kelle peamine ülesanne on  kohaliku või maakondliku tasandi arendustöö. „Arenguprogramm aitab kohaliku elu arendajatel omandada oskusi ja kompetentse, mis tulevad muutuste rohkel ühinemiste perioodil kindlasti kasuks,“ kommenteeris Monica Hankov.

Arenguprogrammis käsitletakse ettevõtluse ja tööhõive arendamise võimalusi kohalikul tasandil ja piirkonna arengu kavandamisel, ettevõtjatega koostöösuhete ja -võrgustikke kujundamist ning tutvutakse parimate praktikatega. Programmis osalejatel on võimalus kohtuda ettevõtjatega üle Eesti ja lahendada oma töövaldkonnaga seotud küsimusi töötubades.

Arenguprogramm toimub jaanuarist maini 2017, kokku kolm kahepäevast koolitusmoodulit ja õppereis Soome. Osalemine on tasuta ning osalejate valik tehakse motivatsiooniankeetide põhjal.

Arendustöötajate arenguprogrammi registreerida ja motivatsiooniankeete saab täita kuni 24. novembrini 2016. Lisainfot arenguprogrammi kohta leiab http://www.eas.ee/teenus/arendustootajate-arenguprogramm/

Arenguprogrammi rahastatakse Euroopa Sotsiaalfondi vahenditest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles