Endine põllumees hakkas tervendajaks

Silvi Lukjanov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kõrgharitud agronoom Are Riistan omandas pensionipõlveks kõrghariduse intuitiivteadustes ja õpitud tarkusi nüüd liiga odavalt ei jaga, sest siis ei osata nende väärtust mõista.
Kõrgharitud agronoom Are Riistan omandas pensionipõlveks kõrghariduse intuitiivteadustes ja õpitud tarkusi nüüd liiga odavalt ei jaga, sest siis ei osata nende väärtust mõista. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Tegutsenud peaaegu 30 aastat põllumajanduses, tundus Paide vallas elav Are Riistanile, et ta on andud endast maksimumi, ja otsustas pensionile jäämise asemel koolitada end kõrgharitud selgeltnägijaks ja hakata teisigi tervendama.

Olete nõus, et teie nimi on rohkem tuntud põllumajandusvaldkonna inimestele, sest olete töötanud aastakümneid juhtivspetsialistina?

Täpselt nii, lõviosa elust olen tegelenud põllumajandusega. Alates 1981. aastast, mil lõpetasin EPA agronoomi erialal. Olen olnud paljudes majandites osakonnajuhataja, tippjuht ja peaagronoom, töötanud mahepõllumajanduses. Praegugi on mul suur talumajapidamine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles