Maakonna parimad selguvad 37 kandidaadi seast

Silvi Lukjanov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karinu PM OÜ-d juhtiv Erkki Freibach (paremal)
Karinu PM OÜ-d juhtiv Erkki Freibach (paremal) Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Maakonna parimate tiitlitele esitatud kandidaatide seast leiab Imaveres, Aravetel, Järva-Jaanis, Mäos tegutsevaid nii metsanduse, põllumajanduse kui ka ehituse valdkonnas tegutsejaid. Enam esitati nominente väikeettevõtete kategoorias.

Järva maavalitsuse arengu- ja planeeringuosakonna juhataja Triin Pobbol andis teada, et konkursile Järvamaa parimad ettevõtted esitasid kandidaate seitse kohalikku omavalitsust, Järvamaa arenduskeskus ning kaks eraisikut, kokku saabus 37 taotlust.

Aasta ettevõte suurettevõtete kategoorias kandideerivad tiitlile Türil metallkonstruktsioone ja masinaehituskomponente tootev OÜ Metre, Imaveres ja mujal Eestis metsanduse, bioenergeetika arendamise ja taastuvenergia tootmisega tegelev AS Graanul Invest, Reopalus saematerjali tootev Combimill Reopalu OÜ, Mäos puidust mööblit ja aksessuaare tootev Woodman OÜ ning maakonna sees ning ka üle maakonna piiride jaemüügiga tegelev Järva Tarbijate Ühistu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles