Lumi ja libedus sundisid mõistlikkusele

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eile hommikul ulatus Türil füüsilisest isikust ettevõtja Peep Raudsepa autoremonditöökoja juures järjekord ühelt tänavalt teisele. Tööpäeva alguses oli järjekorras 14 autot.
Eile hommikul ulatus Türil füüsilisest isikust ettevõtja Peep Raudsepa autoremonditöökoja juures järjekord ühelt tänavalt teisele. Tööpäeva alguses oli järjekorras 14 autot. Foto: Silvi Lukjanov

Kui üleeilsete plusskraadide ja uduvihmaga tundus lumetuisk vaatamata Ilmateenistuse hoiatusele äärmiselt ebatõenäoline, siis eile hommikul tervitasid liiklejaid libedus ja tuisuvaalud.

Teehooldajatele ei tulnud öösel sadanud lumi üllatusena, nemad võtsid ilmateadet tõsiselt ja olid  valmis, kinnitas Järva Teede hooldeosakonna juhataja Alvar Aedma. «Teid hooldab maakonnas kogu meie masinapark,» sõnas ta.

Nagu ikka, on eelisjärjekorras Tallinna–Tartu ja Pärnu–Rakvere maantee, aga Aedma ütlust mööda jagub masinaid ka kõrvalteedele. Vaatamata pidevale teehooldusele soovitas Aedma autojuhtidel varuda ühest kohast teise jõudmiseks aega ning valida mõistlik sõidukiirus, sest teeolud on talvised.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles