Järvamaa võrkpalliklubi sai kirja esimese võidu

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Üleeile Paide E-Piima spordihallis olnud Credit24 meistriliiga mängus purustas Järvamaa võrkpalliklubi TTÜ skooriga 3 : 0 (geimidega 25 : 13, 25 : 22, 25 : 23).

Möödunud nädalal võitis Järvamaa võrkpalliklubi TTÜd karika veerandfinaali kuldses geimis, pühapäeval olid nad vastamisi meistriliigas. See oli kohalikul võistkonnal hooaja esimene võit, sest esimeses kahes mängus oli ta kaotanud Selverile ja Pärnule.

Meeskonna peatreener Laimonds Raudsepp sõnas, et kindel võit TTÜ üle ei tulnud talle üllatusena, sest poisid on lühikese ajaga kõvasti arenenud. «Hooaeg on nii algusjärgus, et esimesest võidust ei saa teha põhjapanevaid järeldusi. Ent arvestades seda, et meeskond on komplekteeritud üsna viimasel minutil ja aega üksteist tundma õppida on olnud vähe, siis potentsiaali on ning loodetavasti suudame peagi ka liiga tugevamaid hammustada,» selgitas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles