Talv proovib tehnika valmisolekut

Silvi Lukjanov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paide linnas saab lumelükkamise tuleristsed ettevõtte Rarex Ehitus OÜ, kel kohe esimene töönädal on olnud üsna pingeline. Ettevõtte üks juhtidest, Rasmus Romandi, kinnitab, et nemad ja tehnika on valmis ka palju räägitud karmiks talveks.
Paide linnas saab lumelükkamise tuleristsed ettevõtte Rarex Ehitus OÜ, kel kohe esimene töönädal on olnud üsna pingeline. Ettevõtte üks juhtidest, Rasmus Romandi, kinnitab, et nemad ja tehnika on valmis ka palju räägitud karmiks talveks. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Paide linnas lükkab talvehooajal lund uus ettevõte ja ametnikul on tulnud juhtida mõningatele kohtadele tähelepanu, Türi vallas kestab kolmeks aastaks sõlmitud leping ja maapiirkondadeski tehakse kõik selle nimel, et inimesed jõuaksid hommikul tööle ja õhtul koju.

Paide linnas saab lumelükkamise tuleristsed Türil asuv ning Järva- ja Harjumaal tegutsev ettevõtte Rarex Ehitus OÜ, kellel on kohe esimene töönädal olnud üsna pingeline. «Tundub, et kauaräägitud karm talv on käes, kuid oleme valmis ja talv möödubki kiiremini, kui iga päev on tõsiselt rassimist,» ütles Rarex Ehituse OÜ üks juhtidest, Rasmus Romandi.

Kolmandat aastat tegutseval ettevõttel on lumetõrje peal kaheksa meest, kel Romandi ütlust mööda Paide-suuruses linnas lumetöid teha masinaid jätkub. «Sõiduteid hoiame korras kolme masina ja kõnniteid kahe väiksema traktoriga, lisaks väikepuistur,» täpsustas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles