Messilt võib jõulukingiks kasvõi auto osta

Merit Männi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Homme ja ülehomme on Paide kultuurikeskuses 21. korda Järvamaa mess, mis täidab maja ja ka majaesise kauplejatega, keda ruumikitsikusest hoolimata on messile tulemas taaskord rohkem kui mullu.

Kuigi korraldaja Urmas Jõgi ütlust mööda on mess küllalti ajamahukas ettevõtmine, ei saa seda õnneks päris ühele pulgale seada teise suurüritusega, mida ta eest veab, see on  Paide-Türi rahvajooksuga. «Rahvajooksuga käib töö aasta ringi ja pole nädalatki, kus sellega seoses mõnd ülesannet pole. Messi puhul saab aeg kevadel paika  ja kõige kiirem on september-oktoober,» selgitas ta. «Eks päris sagimiseks läheb täna õhtul, kui kultuurikeskusse hakatakse müügipindu kohale sättima.»

Jõgi andmetel on sel korral kauplemas rohkem kui 80 firmat ja ettevõtjat, kes mahutavad end ära nii majja sisse kui ka parklasse. Küsimusele, millega Järvamaa suurim mess üllatab, vastas Urmas Jõgi, et ega kahekümne aasta järel kerge üllatada ole.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles