Paides äratasid garaažid rüüstajates huvi

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Esmaspäeva varahommikul kella 5.30 paiku märkasid patrullpolitseinikud, et Paides Ristiku tänavas põleb garaažiboks. Samuti märkasid nad, et mitmesse boksi on sisse murtud. Koostöös päästjatega tulekahju kustutati.

Lääne prefektuuri pressiesindaja Ruth Vilusaar ütles, et esialgsetel andmetel said kolm garaažiboksi tule-, suitsu- ja veekahjustusi ning sisse oli murtud 11 garaažiboksi. «Juhtunu kohta alustati kriminaalmenetlust karistusseadustiku paragrahvi 203 alusel, mis käsitleb asja rikkumist või hävitamist. Juhtumi kõik asjaolud on selgitamisel,» lausus ta.

Päästeameti pressiesindaja Mari Rebane täpsustas, et häirekeskus sai väljakutse põlengule kell 5.24. Ristiku tänavas põles üks garaažiboks, mille päästjad kustutasid kella 9.03ks. Garaažiboksi sisu hävines, ka kõrvalolevas garaažiboksis põles lagi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles