Koer ei tea isadusest midagi, ta ei tunne oma kutsikaidki

Silvi Lukjanov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Türi vallas Lokuta külas elavad Terra Antyda Goldensi kennelisse kuuluvad kuldsed retriiverid teavad, et isaks saamine sõltub inimestest, eelkõige perenaisele kuuletumisest. Eriti mõistab seda nelja ja poole aastane Rocky (paremal), kes oskab olla tõeline südametemurdja.
Türi vallas Lokuta külas elavad Terra Antyda Goldensi kennelisse kuuluvad kuldsed retriiverid teavad, et isaks saamine sõltub inimestest, eelkõige perenaisele kuuletumisest. Eriti mõistab seda nelja ja poole aastane Rocky (paremal), kes oskab olla tõeline südametemurdja. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Vaid üks protsent koertest saab isaks, üks niisugune haruldus on kuldne retriiver Rocky, kuid temalgi pole vahet, kui kaugelt tuuakse talle kohale emased või mitu kutsikat neil sünnib.

Türi vallas Lokuta külas elava Mairi Siimoni meelest on tema Terra Antyda Goldensi kennelisse kuuluv nelja ja poole aastane kuldne retriiver Rocky tõeline Casanova. «Selleks et ta naisi saaks, peab ta meeldima inimestele, aga esmalt tuleb tal kuulekalt täita igat perenaise käsku. Nii lihtsalt on ja seda kunsti oskab Rocky väga hästi,» lausus ta.

Lisaks heale käitumisele peab Rocky olema tõuomadustelt ideaalse välimusega, sest järglaste saamise õiguse annab inimene üksnes parimatest parimatele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles