Säästumarketid jätkavad uues kuues

Anne Põder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paidelane Juta Hurt kiidab Säästumarketi häid hindu ja omapärast kaubavalikut, mis paneb teda aeg-ajalt kauplusest läbi põikama.
Paidelane Juta Hurt kiidab Säästumarketi häid hindu ja omapärast kaubavalikut, mis paneb teda aeg-ajalt kauplusest läbi põikama. Foto: Dmitri Kotjuh

Rimi kauplusekett on otsustanud suurendada Rimi nime all tegutsevate kaupluste hulka ja muuta Säästumarketid mini-Rimideks. Ka Paide ja Türi Säästumarket on nende kaupluste seas, mis saavad järgmisel aastal uue kuue.

Rimi pressiesindaja Katrin Bats kinnitas, et ehkki kaheksat Säästumarketit ootab ees sulgemine, sest need asuvad Rimi kauplustele küllalt lähedal, pole Paides ja Türil kindlasti sulgemisohtu. «Mõlemad jäävad alles ning graafiku järgi peaks ümberehitus jääma järgmise aasta septembrisse,» lisas ta.

Seniajani tegutsevad kauplused edasi nagu praegu. «Muudatustest ja kahenädalasest kinniolekust anname ostjaile aegsasti teada,» lubas Bats.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles