Batuudihüppajad avasid hooaja

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Paide võimlemiskooli batuudihüppajad avasid võistlushooaja Kiili spordihallis Twisteri talveturniiril, kus võitsid seitse medalit sünkroonhüpetes ja kuus medalit üksikult.

Paide võimlemiskooli treener Katrin Kaasik rõõmustas, et medalite hulk pole eelmiste võistlustega kõrvutades vähenenud, kuigi seekordne oli paljudel lastel esimene kogemus uues võistlusklassis. «See näitab, et väikesed hüppajad on väga tugev järelkasv meie eelnevatele tublidele hüppajatele,» sõnas ta.

Laste B-klassi individuaalhüpetes sai tüdrukutest Berit Lepp esikoha, Emili Heinaste teise ja poistest Raidon Sagor kolmanda koha. Sama vanuseklassi sünkroonhüpetes olid tüdrukutest parimad Emili Heinaste ja Saara Martoja, Berit Lepp ja Arabel Pedoson (Tartu BG) olid kolmandad. Poistest tulid Raidon Sagor ja Alan Richard Itse samuti kolmandaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles