Pommirebijaid ootas vorstikoorem

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sangpommi kahevõistluse Eesti meistrivõistlustelt võttis osa hulk sportlasi ja hetki, mil võistluspõrand tühjaks jäi, nagu polnudki. Nagu kinnitasid korraldajad, on ala jälle populaarsust kogumas.
Sangpommi kahevõistluse Eesti meistrivõistlustelt võttis osa hulk sportlasi ja hetki, mil võistluspõrand tühjaks jäi, nagu polnudki. Nagu kinnitasid korraldajad, on ala jälle populaarsust kogumas. Foto: Erakogu

Laupäeval Järva-Jaani võimlas peetud sangpommi kahevõistluse Eesti meistrivõistlustel olid järvakad väljas esindusliku koosseisuga ja kummutasid müüdi ala hääbumisest. Kõige nõrgemat ja kõige tugevamat ootas isuäratav auhind.

Järva-Jaani sangpommientusiast Kalle Puss andis teada, et võistlejaid oli 44, mida oli tema hinnangul palju. «Albus peetud Indrek Liiva mälestusvõistlustel oli osalejaid näiteks alla 40, kuigi seal lõi kaasa ka 12 lätlast,» võrdles ta.

Kui viimaste aastate võistlustel on järvakaid kippunud nappima, siis sel korral oli neid väljas lausa seitse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles