Vargamäelased tuli Valgas meeskondlikult esimeseks

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
SK Vargamäe vanemtreener Ahti Uppin oma  õpilastega. Nagu Valgas peetud võistlused näitasid, siis karika, medali või vähemalt diplomiga tulid sealt koju peaaegu kõik.
SK Vargamäe vanemtreener Ahti Uppin oma õpilastega. Nagu Valgas peetud võistlused näitasid, siis karika, medali või vähemalt diplomiga tulid sealt koju peaaegu kõik. Foto: Erakogu

Valgas Eesti esimese olümpiavõitja Alfred Neulandi XVII mälestusvõistluste ajal peetud juunioride meistrivõistlused osutusid igati edukaks SK Vargamäe tõstjatele, kes tõid koju meeskondliku esikoha.

SK Vargamäe vanemtreener Ahti Uppin andis teada, et klubi oli väljas 14 noortõstjaga, neist kümme olid juuniorid. Vargamäelased võitsid üheksa medalit.

Eesti juunioride meistriks tulid Jaak Bombul (kuni 69 kg), Mati Karbus (kuni 85 kg) ja Ants Bombul (kuni 94 kg). «Kõik noormehed püstitasid isikliku rekordi,» tunnustas Uppin. «Ants Bombul parandas oma tulemust lausa kaheksa kilogrammiga: rebimises seitse ja tõukamises üks kilo. Rebimine ongi Antsu parim külg.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles