Vennad Zilmerid jagavad Paides teadmisi

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Järva diabeetikute ja reumaselts kutsub tervislikust eluviisist huvitatuid 26. novembril tervisekonverentsile «Tervise tagab teadlikkus ja eluviis!», kus peaesinejad on meditsiinibiokeemik ja arstiteadlane professor Mihkel Zilmer ning suusaõpetaja, kauane Tallinna Ülikooli dotsent Kaarel Zilmer. Nad vastavad ka kuulajate küsimustele.

Järva diabeetikute seltsi ja reumaseltsi juhataja Eevi Sikstuse ütlust mööda on vennad Zilmerid tema kutsel juba mitmendat korda esinemas. «Mina avastasin ja hakkasin professor Zilmerit väga hindama juba sellest ajast, kui tema sulest ilmus raamat «Normaalne söömine», mis käsitleb toiduteemasid süsteemselt ja inimorganismipõhiselt,» lausus Sikstus.

Tervisekonverents algab kell 10 Paide kultuurikeskuses. Päeva esimeses pooles on võimalik osta või maitsta tervisetooteid ning lasta tervist kontrollida. Konverentsi avab Järvamaa tervisenõukogu esimees Karit Koller.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles