Kooli superstaar paneb iga lava särama

Anne Põder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Kui haldjahäälne Sabine Krais laval suu lahti teeb, heldivad kõik ümberringi. Nädala eest laulis ta oma kõlava häälega end Paide ühisgümnaasiumi superstaariks ja kogub nüüd julgust, et kunagi päris superstaari konkursile minna.

Sabine ütles, et superstaarina ta end siiski ei tunne, kuigi veidi rohkem tähelepanu on kooli lauluvõistluse võit toonud küll. «Eks ma ole ikka vaikselt unistanud, et võiksin kunagi kooli grand prix ehk siis nüüd superstaari tiitli võita. Et see sel aastal juhtub, ei osanud ma küll oodata,» lausus ta.

Võimalusi Paide ühisgümnaasiumi parimaks lauljaks saada on olnud 15aastasel Sabine Kraisil mitu. «Olen igal aastal lauluvõistlusel osalenud, vaid üks aasta jäi vahele,» selgitas ta. «Ju siis oli seekordne lauluvalik ja esitus varasemast parem. Tugevaid konkurente oli selgi aastal, ise pidasin võitjaks Keitlin Jüristot.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles