Kaasliiklejad hoiatavad kõrvalteelt ette keeravate veokite eest

Birgit Itse
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Metsaveoautod. Pilt on illustreeriv.
Metsaveoautod. Pilt on illustreeriv. Foto: Tiit Reinberg / Järva Teataja

Imavere kandis liiklejaid paneb muretsema saeveski ristmik, kus väidetavalt haagisega veokid peateele ette keeravad.

Facebooki grupist Märgatud Imaveres võib lugeda postitust pühapäevast, kus üks liikleja hoiatab teisi saeveski poolt ette keeravate suurte veokite eest. "Olge ettevaatlikud saeveski ristil, kui saeveski poolt tulevad rekkad. Täna nad mulle kui peateel sõitjale igatahes teed ei andnud, vaid kaks keeras ette, üks Paia poole ja teine Viljandi poole, nagu oleks neil peatee," seisab postituses. Selle all olevatest kommentaaridest selgub, et sama mure on teistelgi liiklejatel.

Paide politseijaoskonna patrullitalituse juht Halar Hallimäe soovitab vahetut rikkumist pealt nähes helistada kohe häirekeskuse numbril 112. "Olukorra kiiret lahendamist hõlbustaks oluliselt see, kui rikkumises osalenud sõiduki number õnnestub fikseerida ja info sellest jõuaks politseini."  Hallimäe ütlust mööda on politseinikel juhtumite lahendamisel väga palju abi olnud pardakaameraga salvestistest. "Kui vähegi võimalik, siis kasutage liigeldes pardakaamerat ja edastage rikkumiste kohta materjal politseile.“

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles