Aasta sädeinimene: värsked torud sees ja ellu tuli uus hingamine

Silvi Lukjanov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Käravete alevikuvanem Riho Sepp on pärast infarkti läbipõdemist täis uut energiat, mida ta usub sädeinimesele vääriliselt ka teistele kiirata.
Käravete alevikuvanem Riho Sepp on pärast infarkti läbipõdemist täis uut energiat, mida ta usub sädeinimesele vääriliselt ka teistele kiirata. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Aasta sädeinimeseks valitud Ambla valla Käravete alevikuvanemale Riho Sepale jääb aastat meenutama eelkõige infarktist väljatulek, aasta külaks nimetatud Türi valla Rassi küla tegutseb eelkõige selleks, et endal oleks maal tore elada.

Alates 1997. aastast Käravete alevikuvanem Riho Sepp peab aastat täiesti tavaliseks. Nii ta isegi ei oletanud, et teda võidi esitada Kodukant Järvamaa aasta sädeinimese konkursile. «Aastaid korraldame Käravetel ettevõtmisi tuntud headuses, kuid tänavu ei midagi uut. Peale selle, et 3. juuni on mul uus sünnipäev. Sattusin infarktiga haiglasse, kus pandi värsked torud sisse. Nüüd voolab veri soontes kohe nii hästi, et ellu saabus kui uus hingamine, olen uut energiat täis,» lausus ta.

Aastat kümme on Riho Sepp olnud ümbruskonnas tuntud ka korstnapühkijana.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles