Treener pani meeskonna tegutsema löögirusikana

Anne Põder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paide Viking Window mängija Saamuel Rõigas (nr 7) püüab päästa mis päästa annab ning vastaste kaitsest läbi murdes anda palli paremal viskekohal olevale Mirko Ojale (nr 17).
Paide Viking Window mängija Saamuel Rõigas (nr 7) püüab päästa mis päästa annab ning vastaste kaitsest läbi murdes anda palli paremal viskekohal olevale Mirko Ojale (nr 17). Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Reedel Paide E-Piima spordihallis peetud Saku esimese liiga A-alarühma korvpallilahingus tõstis Paide Viking Window kodupubliku silmis jälle oma aktsiaid. Nädal varem saadud kaotuse järel mängis meeskond seekord ühtselt ja energiliselt vastastele võiduvõimalust andmata.

Vikinglaste vastase, Kohila/Telia SK/Webwarekuse koosseisus jooksis platsile mitu kogenud pallurit. Kõrgliigamängude pagas on Andre Pärnal, Ando Tagametsal ja Erik Lutsul. Kuigi Kohilal on sellest hooajast ette näidata vaid üks võit, ei saanud paidelased selliste meeste vastu minna aukartust tundmata.

Paide Viking Window mängija Mario Polusk tõi esile meeskonna heas mõttes agressiivse ja ühtse mängu. «Treener Janno Viilup suutis meid innustada ja motiveerida sedavõrd, et tundsime end platsil ühtse löögirusikana, kelle eesmärk oli vastane purustada,» selgitas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles