Väsimatu aktivist teenis välja aumärgi

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Esmaspäeval andis siseminister Hanno Pevkur ajaloomuuseumi Suurgildi hoones toimunud pidulikul tunnustusüritusel viieteistkümnele silmapaistvale inimesele üle kodanikupäeva aumärgid, teiste hulgas pälvis tunnustuse ka Naiskodukaitse Järva ringkonna esinaine Kirsika Ilmjärv (vasakult viies).
Esmaspäeval andis siseminister Hanno Pevkur ajaloomuuseumi Suurgildi hoones toimunud pidulikul tunnustusüritusel viieteistkümnele silmapaistvale inimesele üle kodanikupäeva aumärgid, teiste hulgas pälvis tunnustuse ka Naiskodukaitse Järva ringkonna esinaine Kirsika Ilmjärv (vasakult viies). Foto: Siseministeerium

Esmaspäeval andis siseminister Hanno Pevkur Tallinnas ajaloomuuseumi Suurgildi hoones olnud pidulikul tunnustusüritusel kodanikupäeva aumärgi 15 silmapaistvale inimesele. Teiste hulgas käis aumärki vastu võtmas koerulane Kirsika Ilmjärv.

Tubli kolme lapse ema Kirsika Ilmjärve esitas kandidaadiks Naiskodukaitse Järva ringkonna instruktor Taive Saar, kes kirjutas põhjenduses: «Kirsika on hinnatud ja austatud oma põhitööl Koeru keskkooli huvijuhina. Kuid kodanikuna on ta midagi veelgi enamat, tema tegevus vabatahtlikuna ületab tavanormi piirid, ta jõuab kõikjale.»

Saar lisas veel, et Kirsika Ilmjärv liitus Naiskodukaitsega 14 aastat tagasi ja on sõna otseses mõttes olnud sellest hetkest alates väsimatult aktiivne liige. Olles esialgu keskendunud peamiselt Kaitseliidu noortega tegelemisele, on ta kooskõlas kogu organisatsiooni hoiakute arenemisega (Naiskodukaitse ja Kodutütarde koostöö) järjest toetanud ka Naiskodukaitse arengut. «Praegu täidab ta teist aastat Naiskodukaitse Järva ringkonna esinaise vastutusrikast rolli, olles 150 Järvamaa naise eestvedaja ja motiveerija,» sõnab ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles