Lasteaiast ministriks

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tulevane sotsiaalkaitseminister Kaia Iva võttis eile Toompeal pärast koalitsioonilepingu allkirjastamist vastu õnnitlusi.
Tulevane sotsiaalkaitseminister Kaia Iva võttis eile Toompeal pärast koalitsioonilepingu allkirjastamist vastu õnnitlusi. Foto: JAANUS LENSMENT/POSTIMEES

Täna lõunani on Kaia Iva Türil lasteaia juht, aga pärastlõunaks peab ta jõudma Kadriorgu, kus president nimetab ametisse uue valitsuse. Tulevane sotsiaalkaitseminister võtab oma töö kokku ühe lausega: ta peab seisma selle eest, et lapsed, pered ja vanemad inimesed saaksid hästi hakkama.

Juba päevi tagasi hakkas meediast kuulduma, et Isamaa ja Res Publica Liidu aseesimehest Kaia Ivast saab minister. Nädalavahetusel täitus tema Facebooki sein õnnitlustest ja lapselegi tuli selgitada, mis tööd teeb sotsiaalkaitseminister.

Eile kinnitas Kaia Iva Järva Teatajale, et ministrikoht sai kindlaks siiski alles lõunaajal ja mingeid kokkuleppeid varem polnud. Iva selgitusel ei saanud ministriportfelle jagada enne reede õhtut seepärast, et polnud teada, kuidas kohad erakondade vahel jaotuvad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles