Järvamaa suureneb üle kahesaja ruutkilomeetri (1)

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Käru vallavanem Elari Hiis (vasakult), Türi vallavanem Pipi-Liis Siemann, Väätsa vallavanem Lauri Läänemets, Väätsa vallavolikogu esimees Margit Lugna, Türi vallavolikogu esimees Andrus Eensoo ja Käru vallavolikogu esimees Paul Sepp pidasid volikogu istungit keset metsi üles pandud telgis.
Käru vallavanem Elari Hiis (vasakult), Türi vallavanem Pipi-Liis Siemann, Väätsa vallavanem Lauri Läänemets, Väätsa vallavolikogu esimees Margit Lugna, Türi vallavolikogu esimees Andrus Eensoo ja Käru vallavolikogu esimees Paul Sepp pidasid volikogu istungit keset metsi üles pandud telgis. Foto: Dmitri Kotjuh

Neljapäeval kogunesid Türi, Väätsa ja Käru vallavolikogu istungile sõna otseses mõttes keset metsa, kuhu oli selle tarvis üles seatud telk. Volinikud polnud valinud ühisnõupidamiseks mitte suvalise metsatuka, vaid koha, kus kolme valla piirid kokku saavad.

Ilmataadile ei paistnud ettevõtmine meeldivat, sest ta kostitas metsa kogunenud poliitikuid koerailmaga. Sadas vihma ja kohati oli tuul nii tugev, et toekamad pidid telki kinni hoidma, et see volinike pea kohalt minema ei tuhiseks. Korra oli metsas kuulda isegi tugevat raksatust, mis andis teada, et üks puu pidi tuule tugevusele alla vanduma.

Torm volinikke ei takistanud. Telki seati üles kolme valla lipud ja ühise laua taga istus kolm volikogu esimeest, kes kõik olid kaasa võtnud haamri, mille löögiga kinnitada valdade ühinemisotsust.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles