Poekett pakub õpilastele taskuraha teenimise võimalust

Anne Põder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Maxima Eesti

Maxima Eesti kõik jaeketi kauplused üle Eesti ootavad ajavahemikul 23. detsember kuni 8. jaanuar tööle vähemalt 16aastaseid koolinoori jõuluabilisteks.

Kauplusteketi personalijuht Kristiina Kangur ütles, et algatuse autoriteks on jaeketis suvel tööl olnud koolinoored, kellest mitmed on avaldanud huvi ka talvisel koolivaheajal töötamise vastu. «Noortele on see kerge võimalus esimest töökogemust ja taskuraha teenida. Töötajad saavad aga asjakohast abi kaubandusaasta kiireimal ajal,“ selgitas Kangur. “Näiteks saavad noored müügisaalis tooteid välja panna või kassas aidata ostud kottidesse pakkida.“

Kõik jõuluabilised saavad enne tööle asumist väljaõppe. “Juhendajad selgitavad nii noore valitud töö põhimõtteid kui ka seda, kuidas saab valitud tööd võimalikult kergelt ja turvaliselt teha. Näiteks on oluline teada, kuidas tõsta kaupu täis poekotti nii, et endale liiga ei teeks,“ täpsustas personalijuht.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles