Kampaanias lähevad loosi auto ja tahvelarvutid

Anne Põder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Paide linnavalitsus kinnitas kampaaniareeglid, millega linna elama tulnud saavad soovi korral sada liitrit autokütust ning kõikide linlaste vahel läheb loosi uus keskklassi sõiduauto ja kümme tahvelarvutit.

Linnavalitsus teatas, et kampaania kestab 1.–31. detsembrini. Igale inimesele antakse õigus saada saja euro väärtuses teenuseid tema valikul kas Paide kultuurikeskuselt, spordikeskuselt, ajakeskuselt Wittenstein või saja euro väärtuses autokütust riigihankega leitud koostööpartnerilt.

Et seda kõike saada, peavad olema täidetud järgmised tingimused: inimene registreeritakse rahvastikuregistris Paide elanikuks 1.–31. detsembrini, inimene on rahvastikuregistri andmetel 2017. aasta 1. jaanuari seisuga Paide linna elanik; rahvastikuregistri järgi polnud inimese elukoht enne Paidesse registreerimist Paide või Roosna-Alliku vallas; rahvastikuregistri järgi polnud inimese elukoht Paides üks kuu enne kampaania aega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles