Psühholoog jagab lastevanematele kasulikke nippe

Birgit Itse
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Shutterstock

Väljakutsuv ja olukorrale sobimatu käitumine ei tähenda alati käitumisraskusi, vaid võib lihtsalt viidata lapse vähestele oskustele temale keerulises olukorras toime tulla.

Järvamaa Rajaleidja keskus kutsub teemaõhtule, kus keskuse psühholoog Marie Runnel jagab nippe, kuidas õpetada lastele oskusi, mis soodustavad nende toimetulekut raskusi valmistavates olukordades.

Teemaõhtu on 5. detsembril kell 17.30–18.45 Järvamaa Rajaleidja keskuses (Pärnu 54, Paide).

Runnel selgitas, et väljakutsuvat ja olukorrale sobimatut käitumist võiks tõlgendada hoopis teatud oskuste puudumisena ehk sellena, et laps ei ole veel selgeks saanud, kuidas oodatud viisil antud olukorras toimida. "Teemaõhtu eesmärk on käsitleda ja esitada võimalusi, kuidas probleemist saaks võimalus õpetada lapsele paremaid oskusi ja sellega tema toimetulekut parandada," täpsustas ta.

Oodatud on õpetajad, lastevanemad ja teised teemast huvituvad inimesed.

Osalemiseks on tarvis end eelnevalt kirja panna  aadressil jarvamaa@rajaleidja.ee või telefonil 5886 0705 hiljemalt 5. detsemberil kella 10ks.

Teemaõhtul on tasuta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles